Wandbeugel

Een stevige greep, indien gewenst door ons gemonteerd, om u te helpen bij het opstaan van toilet of uit bad.

Douche zitje

Een opklapbaar vast gemonteerd zitje waardoor u niet meer hoeft te staan onder de douche!

Traplift

Als  het traplopen moeilijker wordt, u meer energie gaat kosten en/of niet meer veilig is maar u wel graag in uw eigen huis wilt blijven wonen, dan garanderen wij u dat er altijd een passende trapliftoplossing is.

Van der Stelt Zorgmiddelen en Homeservice is partner van Handicare Trapliften en zorgt ervoor dat u een uitstekend product krijgt waar u veilig gebruik van kunt maken. 

Handicare is de enige fabrikant in Nederland die voor iedere trap diverse oplossingen biedt. Voor elke trap en elk budget heeft Handicare een traplift op maat, aangepast aan uw wensen en eisen.  U kunt bij Handicare kiezen uit een uitgebreid assortiment voor zowel trappen met bocht als rechte trappen. Van een volledig gepersonaliseerde nieuwe traplift tot een occasion. Naast kopen is ook het huren van een traplift mogelijk.

U schaft niet elke dag een traplift aan en vaak ook maar één keer in uw leven. Onze adviseurs geven u graag advies. De Handicare Adviseur komt vrijblijvend bij u thuis om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en de beste oplossing in uw situatie.


U wilt naast een gedegen advies er ook zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. Handicare garandeert u daarom altijd de Beste Prijs. Voor een exacte prijs is het nodig uw specifieke trap en situatie te beoordelen. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met de Handicare Trapliftexpert.

Uw keuze voor Handicare Trapliften

  • Beste Prijs gegarandeerd
  • Lokaal advies
  • Grootste assortiment trapliften
  • Voor elke trap een oplossing  
  • Slechts één week levertijd
  • Uitstekende service en garantie 
  • De enige trapliftfabrikant met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen
  • ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd


Ook voor diverse kleine hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren producten op het gebied van zorg en welzijn waarbij u mag denken aan mensen met een beperking in het gezichtsvermogen of aan mobiliteit. Producten als: elleboogkrukken, wandelstokken, verbandschoenen, leeslinealen, sprekende wekker,etc.

Aanpassingen in de woning

Jaarlijks gebeuren er duizenden ongelukken met senioren in en om de woning. De gevolgen kunnen dramatisch zijn. Onze producten verhogen de veiligheid en maken zelfstandig wonen op een veilige manier mogelijk.

Behalve ouderen zijn onze veiligheidsproducten ook geschikt voor mindervaliden, mensen met een functiebeperking en langdurig zieken.

Deze service aan huis is voor veel ouderen de oplossing i.v.m het Zelfstandig Langer Thuis blijven wat de overheid stimuleert.

We bieden u een Home Check aan waarbij we u geheel vrijblijvend van advies voorzien voor de korte en langere termijn. Diverse ruimten in het huis worden kritisch bekeken met het oog of functionaliteit en veiligheid o.a hal, woonkamer, badkamer, trap,toilet, etc.  Na de controle word er een advies uitgebracht waarin u zelf alle inspraak hebt m.b.t de eventuele aanpassingen en kan dit in een offerte worden uitgewerkt. Op verschillende manieren kunnen we het comfort verhogen door het plaatsen van wandbeugels, toilet en badkameraanpassingen,antislip producten, fluoricerende strips en drempelaanpassingen binnen en buiten de woning. De aanpassingen worden door eigen personeel op een deskundige manier uitgevoerd.