Aanpassingen in de woning

Jaarlijks gebeuren er duizenden ongelukken met senioren in en om de woning. De gevolgen kunnen dramatisch zijn. Onze producten verhogen de veiligheid en maken zelfstandig wonen op een veilige manier mogelijk.

Behalve ouderen zijn onze veiligheidsproducten ook geschikt voor mindervaliden, mensen met een functiebeperking en langdurig zieken.

Deze service aan huis is voor veel ouderen de oplossing i.v.m het Zelfstandig Langer Thuis blijven wat de overheid stimuleert.

We bieden u een Home Check aan waarbij we u geheel vrijblijvend van advies voorzien voor de korte en langere termijn. Diverse ruimten in het huis worden kritisch bekeken met het oog of functionaliteit en veiligheid o.a hal, woonkamer, badkamer, trap,toilet, etc.  Na de controle word er een advies uitgebracht waarin u zelf alle inspraak hebt m.b.t de eventuele aanpassingen en kan dit in een offerte worden uitgewerkt. Op verschillende manieren kunnen we het comfort verhogen door het plaatsen van wandbeugels, toilet en badkameraanpassingen,antislip producten, fluoricerende strips en drempelaanpassingen binnen en buiten de woning. De aanpassingen worden door eigen personeel op een deskundige manier uitgevoerd.