Antislip spray

Een spray die u op de vloer kunt spuiten waardoor uitglijden nagenoeg wordt uitgesloten!

Wandbeugel

Een stevige greep, indien gewenst door ons gemonteerd, om u te helpen bij het opstaan van toilet of uit bad.

Badstoel

Is het gaan zitten in bad of opstaan uit bad lastig geworden? Met dit uitneembare zitje hoeft u niet meer zo diep door te zakken.

Douche zitje

Een opklapbaar vast gemonteerd zitje waardoor u niet meer hoeft te staan onder de douche!

Traplift

Als  het traplopen moeilijker wordt, u meer energie gaat kosten en/of niet meer veilig is maar u wel graag in uw eigen huis wilt blijven wonen, dan garanderen wij u dat er altijd een passende trapliftoplossing is.

Van der Stelt Zorgmiddelen en Homeservice is partner van Handicare Trapliften en zorgt ervoor dat u een uitstekend product krijgt waar u veilig gebruik van kunt maken. 

Handicare is de enige fabrikant in Nederland die voor iedere trap diverse oplossingen biedt. Voor elke trap en elk budget heeft Handicare een traplift op maat, aangepast aan uw wensen en eisen.  U kunt bij Handicare kiezen uit een uitgebreid assortiment voor zowel trappen met bocht als rechte trappen. Van een volledig gepersonaliseerde nieuwe traplift tot een occasion. Naast kopen is ook het huren van een traplift mogelijk.

U schaft niet elke dag een traplift aan en vaak ook maar één keer in uw leven. Onze adviseurs geven u graag advies. De Handicare Adviseur komt vrijblijvend bij u thuis om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en de beste oplossing in uw situatie.


U wilt naast een gedegen advies er ook zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. Handicare garandeert u daarom altijd de Beste Prijs. Voor een exacte prijs is het nodig uw specifieke trap en situatie te beoordelen. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met de Handicare Trapliftexpert.

Uw keuze voor Handicare Trapliften

  • Beste Prijs gegarandeerd
  • Lokaal advies
  • Grootste assortiment trapliften
  • Voor elke trap een oplossing  
  • Slechts één week levertijd
  • Uitstekende service en garantie 
  • De enige trapliftfabrikant met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen
  • ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd


Ook voor diverse kleine hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren producten op het gebied van zorg en welzijn waarbij u mag denken aan mensen met een beperking in het gezichtsvermogen of aan mobiliteit. Producten als: elleboogkrukken, wandelstokken, verbandschoenen, leeslinealen, sprekende wekker,etc.

Aanpassingen in de woning

Jaarlijks gebeuren er duizenden ongelukken met senioren in en om de woning. De gevolgen kunnen dramatisch zijn. Onze producten verhogen de veiligheid en maken zelfstandig wonen op een veilige manier mogelijk.

Behalve ouderen zijn onze veiligheidsproducten ook geschikt voor mindervaliden, mensen met een functiebeperking en langdurig zieken.

Deze service aan huis is voor veel ouderen de oplossing i.v.m het Zelfstandig Langer Thuis blijven wat de overheid stimuleert.

We bieden u een Home Check aan waarbij we u geheel vrijblijvend van advies voorzien voor de korte en langere termijn. Diverse ruimten in het huis worden kritisch bekeken met het oog of functionaliteit en veiligheid o.a hal, woonkamer, badkamer, trap,toilet, etc.  Na de controle word er een advies uitgebracht waarin u zelf alle inspraak hebt m.b.t de eventuele aanpassingen en kan dit in een offerte worden uitgewerkt. Op verschillende manieren kunnen we het comfort verhogen door het plaatsen van wandbeugels, toilet en badkameraanpassingen,antislip producten, fluoricerende strips en drempelaanpassingen binnen en buiten de woning. De aanpassingen worden door eigen personeel op een deskundige manier uitgevoerd.

Relax & Sta-op Fauteuils

Van diverse fabrikanten leveren wij Relax en Sta-op Fauteuils, Tripple en Zorg stoelen.
O.a : Doge, Farstrup en Himolla en Furniture.

Doge
Doge biedt een breed scala aan toepassingen binnen de particuliere/zorg branche met diverse aanpassingen in maatvoering, aanpassing en accessoires. Fauteuils worden in Europa geproduceerd met grote nauwkeurigheid en zijn leverbaar in diverse modellen. Van sta-op fauteuils tot zorgstoelen, en van tripple stoelen tot Jech verpleegartikelen. Sta-op fauteuils zijn leverbaar in de standaard uitvoering of op een draaischijf met motoren voor elke functie. (voetenklep/rugverstelling/sta-op functie en kantelstand. Uniek is de kantelfunctie waarbij de zit/rughouding hetzelfde blijft. Vanuit elk basisconcept zijn maataanpassingen mogelijk in zitbreedte ,zithoogte, zitdiepte en armlegger en rugleuninghoogte. Bekleding is leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof, leder stamskin en leatherlook.

Tripple
Tripple stoelen zijn leverbaar met een elektrische of mechanische bediening om de stoel in de hoogte te verstellen of op de blokkeerstand te zetten. Van belang is wel het gewicht van de gebruiker dat tot 300 kg gaat. Ook zijn hier diverse maatvoeringen leverbaar in de zitting, rugleuning, zithoogte en armleggerhoogte.

Zorgstoelen zijn leverbaar in diverse toepassingen o.a; ouderen en verpleeghuis zorg. Mechanisch of elektrisch verstelbaar om het juiste comfort te bieden met de mogelijkheid van diverse accessoires zoals: infuushouder, uitschuifbare voetenondersteuning, tafelblad, duwbeugel en duo motor met handbediening. Leverbaar met 4 zwenkwielen waarvan 1 geremd. Leverbaar in Stamskin bekleding.

De nieuwste lijn binnen Doge zijn zorgstoelen van Jech. Stoelen met een breed scala aan aanpassingen binnen de gezondheidszorg en verpleeghuiszorg. Kwaliteit staat voorop bij deze producten en hieraan worden hoge eisen gesteld door de keuring van Iso 9001:2008. Comfort, veiligheid, hygiëne en brandveiligheid zijn een van de belangrijkste aspecten in dit programma. Het materiaal verliest niet de eigenschappen door het gebruik van reinigingsproducten die gebruikt worden. Het frame is gemaakt van duurzaam hout met een keuze uit verstelbare of niet verstelbare armleuningen en voetsteunen.De rugleuning en zitting zijn gemaakt van hoogwaardig sterk en elastisch kunstof. Een comfort rugsteun of een klassieke uitvoering. Diverse accessoires zijn leverbaar zoals: infuushouder, leesplank, zwenkwielen met blokkeerstand en duwbeugel op het rug paneel. Keuze uit 24 verschillende uitvoeringen.

Farstrup
Ons uitgangspunt is dat geen mens hetzelfde is en iedereen andere eisen stelt. Aanpassingen zijn mogelijk in de rugleuninghoogte, de vorm van de neksteun, de zithoogte en diepte, de verstelbare zithoek en de eventuele lende steun. Standaard word er een mechanische relaxfunctie geleverd die ook elektrisch te leveren is met een onafhankelijke bediening van de voetenklep, het rug paneel of de sta-op functie. Bekleding is leverbaar in diverse kleuren in stof, leder en stamskin. Het houten frame is in diverse kleuren leverbaar en optimaal af te stemmen met uw interieur. De fauteuils zijn leverbaar met een onbehandeld oppervlak, een natuur of blank gelakt oppervlak of gebeitst /gelakt oppervlak.

Himolla
Fauteuils van hoge kwaliteit die in Duitsland worden geproduceerd met een grote diversiteit aan modellen en materialen. De zithoogte, zitbreedte en zitdiepte bepalen mede het comfort alsook de vulling van het zitelement. Hierin zijn 3 verschillende comfortzones te verkrijgen. De zithoogte is gemiddeld in 3 maten verkrijgbaar en de zitbreedte ook. Dit is per model verschillend toepasbaar. De afstandsbediening is links of rechts te gebruiken en de voorkeur dient bij de order te worden aangegeven. Een juiste lende ondersteuning geeft een actieve zithouding waardoor er optimaal gebruik word gemaakt van de fauteuil. Fauteuils met 1 motor waardoor de rugleuning en de voetenklep in 1 beweging worden geactiveerd. Fauteuils met 2 motoren hebben een onafhankelijke bediening van de rugleuning en de voetenklep. Beide in combinatie met de sta-op functie. Bekleding is leverbaar in diverse materialen zoals: leder en stof.

Furniture
Relaxfauteuils met een eigentijdse vormgeving die in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar zijn.
Model Erik is zelfs leverbaar in de combinatie leder/stof en heeft een mooie vormgeving met een aparte stijl. Leverbaar met 2 motoren voor een onafhankelijke bediening. Model Esther is een fauteuil met grotere afmetingen in zitdiepte, zithoogte en zitbreedte dan de andere modellen. Wat de modellen ook onderscheid is de vormgeving van de armleuningen die net dat stukje meer élégance geven aan de fauteuil. Door de verschillen in vormgeving van de rugleuning is er altijd een model te vinden dat bij u past. De sta-op functie helpt u op een fijne manier op te staan.

Klik hier voor veel verkochte merken

Rollators

Van diverse merken leveren wij rollators in verschillende maatvoeringen o.a: Rehasense, 2Mobility, Thuasne, Preston Mobility, etc. Van een standaard rollator met wandelstokhouder, dienblad en vaste zitting in metalen uitvoering t/m een rollator in carbon uitvoering voorzien van de nodige accessoires.

Uitvoeringen: Verkrijgbaar in 3 maten. Small, Medium en Large.

Hoogte verstelling: De handgrepen zijn voorzien van reflectie en verstelbaar van 63 cm bij de lage tot maximaal 120 cm bij de hoge uitvoering.

Klik hier voor onze merken pagina

Rolstoelen

Van diverse fabrikanten leveren we rolstoelen o.a.: Thuasne, Rehasense, van Os etc. Rolstoelen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar met een belangrijk aantal mogelijkheden. Aanpassingen in zitdiepte, zithoogte en zitbreedte. Het solide frame bestaat uit metaal, aluminium of carbon wat ook het gewicht bepaald. Opklapbaar en compleet met beensteunen en extra zitkussen. In hoogte verstelbare achterwielen die u het zelf voortbewegen mogelijk maken. Voorwielen zijn in hoogte verstelbaar om een juiste zitpositie in te stellen. Banden zijn van PU materiaal dus lekvrij. Anti kiepwieltjes en verstelbare armleuning zijn optioneel. Opbergruimte in het rugpaneel is bij diverse modellen mogelijk.

Douche krukje

Een krukje te gebruiken onder de douche zodat u niet hoeft te blijven staan.