Relax & Sta-op Fauteuils

Van diverse fabrikanten leveren wij Relax en Sta-op Fauteuils, Tripple en Zorg stoelen.
O.a : Doge, Farstrup en Himolla en Furniture.

Doge
Doge biedt een breed scala aan toepassingen binnen de particuliere/zorg branche met diverse aanpassingen in maatvoering, aanpassing en accessoires. Fauteuils worden in Europa geproduceerd met grote nauwkeurigheid en zijn leverbaar in diverse modellen. Van sta-op fauteuils tot zorgstoelen, en van tripple stoelen tot Jech verpleegartikelen. Sta-op fauteuils zijn leverbaar in de standaard uitvoering of op een draaischijf met motoren voor elke functie. (voetenklep/rugverstelling/sta-op functie en kantelstand. Uniek is de kantelfunctie waarbij de zit/rughouding hetzelfde blijft. Vanuit elk basisconcept zijn maataanpassingen mogelijk in zitbreedte ,zithoogte, zitdiepte en armlegger en rugleuninghoogte. Bekleding is leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof, leder stamskin en leatherlook.

Tripple
Tripple stoelen zijn leverbaar met een elektrische of mechanische bediening om de stoel in de hoogte te verstellen of op de blokkeerstand te zetten. Van belang is wel het gewicht van de gebruiker dat tot 300 kg gaat. Ook zijn hier diverse maatvoeringen leverbaar in de zitting, rugleuning, zithoogte en armleggerhoogte.

Zorgstoelen zijn leverbaar in diverse toepassingen o.a; ouderen en verpleeghuis zorg. Mechanisch of elektrisch verstelbaar om het juiste comfort te bieden met de mogelijkheid van diverse accessoires zoals: infuushouder, uitschuifbare voetenondersteuning, tafelblad, duwbeugel en duo motor met handbediening. Leverbaar met 4 zwenkwielen waarvan 1 geremd. Leverbaar in Stamskin bekleding.

De nieuwste lijn binnen Doge zijn zorgstoelen van Jech. Stoelen met een breed scala aan aanpassingen binnen de gezondheidszorg en verpleeghuiszorg. Kwaliteit staat voorop bij deze producten en hieraan worden hoge eisen gesteld door de keuring van Iso 9001:2008. Comfort, veiligheid, hygiëne en brandveiligheid zijn een van de belangrijkste aspecten in dit programma. Het materiaal verliest niet de eigenschappen door het gebruik van reinigingsproducten die gebruikt worden. Het frame is gemaakt van duurzaam hout met een keuze uit verstelbare of niet verstelbare armleuningen en voetsteunen.De rugleuning en zitting zijn gemaakt van hoogwaardig sterk en elastisch kunstof. Een comfort rugsteun of een klassieke uitvoering. Diverse accessoires zijn leverbaar zoals: infuushouder, leesplank, zwenkwielen met blokkeerstand en duwbeugel op het rug paneel. Keuze uit 24 verschillende uitvoeringen.

Farstrup
Ons uitgangspunt is dat geen mens hetzelfde is en iedereen andere eisen stelt. Aanpassingen zijn mogelijk in de rugleuninghoogte, de vorm van de neksteun, de zithoogte en diepte, de verstelbare zithoek en de eventuele lende steun. Standaard word er een mechanische relaxfunctie geleverd die ook elektrisch te leveren is met een onafhankelijke bediening van de voetenklep, het rug paneel of de sta-op functie. Bekleding is leverbaar in diverse kleuren in stof, leder en stamskin. Het houten frame is in diverse kleuren leverbaar en optimaal af te stemmen met uw interieur. De fauteuils zijn leverbaar met een onbehandeld oppervlak, een natuur of blank gelakt oppervlak of gebeitst /gelakt oppervlak.

Himolla
Fauteuils van hoge kwaliteit die in Duitsland worden geproduceerd met een grote diversiteit aan modellen en materialen. De zithoogte, zitbreedte en zitdiepte bepalen mede het comfort alsook de vulling van het zitelement. Hierin zijn 3 verschillende comfortzones te verkrijgen. De zithoogte is gemiddeld in 3 maten verkrijgbaar en de zitbreedte ook. Dit is per model verschillend toepasbaar. De afstandsbediening is links of rechts te gebruiken en de voorkeur dient bij de order te worden aangegeven. Een juiste lende ondersteuning geeft een actieve zithouding waardoor er optimaal gebruik word gemaakt van de fauteuil. Fauteuils met 1 motor waardoor de rugleuning en de voetenklep in 1 beweging worden geactiveerd. Fauteuils met 2 motoren hebben een onafhankelijke bediening van de rugleuning en de voetenklep. Beide in combinatie met de sta-op functie. Bekleding is leverbaar in diverse materialen zoals: leder en stof.

Furniture
Relaxfauteuils met een eigentijdse vormgeving die in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar zijn.
Model Erik is zelfs leverbaar in de combinatie leder/stof en heeft een mooie vormgeving met een aparte stijl. Leverbaar met 2 motoren voor een onafhankelijke bediening. Model Esther is een fauteuil met grotere afmetingen in zitdiepte, zithoogte en zitbreedte dan de andere modellen. Wat de modellen ook onderscheid is de vormgeving van de armleuningen die net dat stukje meer élégance geven aan de fauteuil. Door de verschillen in vormgeving van de rugleuning is er altijd een model te vinden dat bij u past. De sta-op functie helpt u op een fijne manier op te staan.

Klik hier voor veel verkochte merken